Üdvözöljük

szállodánkban!

A Hotel Azúr Prémium a Balaton első ötcsillagos hoteleként várja a luxus szerelmeseit. A csodálatos balatoni természet, a modern design, a személyre szabott wellness szolgáltatások és a különleges gasztronómia egyedülálló összhangja egy varázslatos világot teremt Vendégeink számára, elfeledtetve a mindennapi nyüzsgő élet kihívásait, csak a pihenésre és feltöltődésre irányítva a figyelmet.
2024-től egy új szárnnyal bővül az ötcsillagos szállodarészünk, mely a Premium Family nevet viseli, a Deluxe jelölésű szobák tartoznak legújabb szobatípusaink közé, melyek a Hotel Azúr**** I- es épületének teljeskörű felújítása után prémium kategóriájú családi pihenést biztosítanak.
A megújult épületszárny elhelyezkedése -a Hotel Azúr**** és Hotel Azúr Prémium***** szállodaegység között- tökéletes ahhoz, hogy Vendégeink élvezhessék a Hotel Azúr Prémium exkluzivitását, ötvözve a gyermekbarát Hotel Azúr praktikus kényelmi szolgáltatásaival; úgy, mint a játszóház és nagyobb gyermekbarát wellness közelsége, illetve a büféasztalos étkezés lehetősége a Hotel Azúr**** Olive Garden Éttermében, a Premium Family szárny Vendégei részére étlapról választható fogásokkal kiegészítve.

Foglalás

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj