Opus étterem

Opus étterem

OPUS FARMERS MARKET REGGELI

Gazdag, egészséges és változatos fogások a büféasztalon; a hazai és francia gasztronómia ellenállhatatlan fúziójával várják a reggel is minőségi étkezésre vágyó vendégeket. A friss piaci zöldségek és gyümölcsök mellett a környékbéli termelők kiváló, magas minőségű termékeivel csábít az Opus Farmers Market reggelije. A la carte étlapunkról 12 féle frissen készített melegétel választható.

Reggeli: 7.00 - 11:00

OPUS FINE BISTRO DINING 5 FOGÁSOS VACSORA

Frissesség, fenntarthatóság és állandóan magas minőség jellemzi a séfünk által összeállított menüsorokat. Az estéről-estére változó, szezonális és többnyire régiónk kiváló alapanyagira épített modern konyhatechnológiai eljárások mellé a balatoni borvidékek és kiemelt külföldi borászatok legjobb termékeit kínáljuk Petrus borbárunkból.

Vacsora: 18:00 - 22:00

Kisgyermekes Vendégeinknek: Tapasztalataink szerint kisgyermekek nem tudják élvezni a sok esetben 2-3 órán keresztül tartó tányérszervizes vacsoraprogramot, ezért 6 év alatti gyermekkel érkező családoknak félpanziós vacsoraként OLIVE GARDEN Éttermünk büféasztalos kínálatát ajánljuk.

Ételintoleranciával rendelkező kedves Vendégeink számára -előzetes egyeztetés után- igényeik szerint alakítjuk az ételsort.

Menü
MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj