Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Bejelentkezés: 15:00 órától. 
Kijelentkezés: 11:00 óráig. 

Korai bejelentkezést és/vagy késői kijelentkezést csak szabad kapapacitás függvényében tudunk biztosítani felár ellenében. Kiemelt időszakokban (december 24-január 1-ig), a nyári főszezonban (07.01.-08.31.), valamint teltházas napokon a késői kijelentkezés nem vehető igénybe, illetve helyszíni egyeztetést igényel.

Igen, előleget minden esetben szükséges fizetni. A foglalásokat csak abban az esetben tekintjük garantáltnak, amennyiben a foglalási visszaigazolásban szereplő határidőig megtörténik az előleg rendezése. Az előleg mértékéről (50% vagy 100%) a honlapunkon, az ajánlatkérést követően, a különböző csomagajánlatokra kattintva tud bővebben tájékozódni. 

Szállodánk nem fogad háziállatokat.

Igen, minden szobánk rendelkezik erkéllyel.

Balatoni panorámával rendelkező szobáink a Hotel Azúr Prémium***** Junior lakosztályai és Luxus lakosztályai. Ezen felül a Hotel Azúr**** teljes mértékben megújult Prémium Family szobatípusai közül a Deluxe single room és a Deluxe parlour suite szobáiból a szálloda Balaton parti parkjára van kilátás.

Szállodánk nem dohányzó, így sem a szállodai szobákban, sem azok erkélyén nincs erre lehetőség. Kérjük, hogy a szálloda területén csak a dohányzásra kijelölt helyeken dohányozzon! 

Mind a Hotel Azúr****, mind pedig a Hotel Azúr Prémium***** szárnyunkhoz külön szabadtéri, sorompóval zárt parkoló tartozik, amely parkolási díj ellenében vehető igénybe. A Hotel Azúr**** parkolója 170 személyautó és 10 busz, a Hotel Azúr Prémium***** parkolója körülbelül 40 személyautó befogadására alkalmas. 

A parkolóhely előzetes foglalására nincs lehetőség, a szálloda vendégei érkezési sorrendben foglalhatják el a parkolóhelyeket. 

A szobából való kijelentkezést követően a wellness központunk térítésmentesen igénybe vehető, kivéve a nyári időszakot (07.01.-08.31.).

30-32 °C BELTÉRI ÉLMÉNYMEDENCE
32-34 °C BELTÉRI JACUZZI
30-32 °C BELTÉRI GYERMEKMEDENCE
34-36 °C BELTÉRI MELEGVIZES MEDENCE
32-34 °C BELTÉRI HIDROMASSZÁZS MEDENCE (magasabban lévő jacuzzi)
17 °C SZAUNAPARK, (NAGY) MERÜLŐ MEDENCE I.
17 °C SZAUNAPARK (KICSI) MERÜLŐ MEDENCE II.
30-32 °C KÜLTÉRI ÉLMÉNYMEDENCE
30-32 °C KÜLTÉRI GYERMEKMEDENCE
  Prémium
32-34 °C BELTÉRI ÉLMÉNYMEDENCE
26-28 °C ÚSZÓMEDENCE
36-38 °C JACUZZI
17 °C MERÜLŐ I. (NAGY)
17 °C MERÜLŐ II. (KICSI)
20° C HIDEG KNEIPP LÁBFÜRDŐ I. - (recepció mellett, kavicsokkal)
30 °C MELEG KNEIPP LÁBFÜRDŐ II.- (recepció mellett, kavicsokkal)
28-30 °C LÁBMOSÓK

Igen, honlapunkon az ajánlatok fülre kattintva, az ajándékutalványok menüpontban tudja megvásárolni ajándékutalványainkat. Szezonálisan akár több utalványtípus közül is tud választani.

Foglaláskor kérjük, adja meg a voucher számát, bejelentkezéskor pedig szíveskedjék átadni a recepciós kollégáknak! Az utalvány a szálloda foglaltságának függvényében váltható be, elvesztése esetén pótlásra, ill. cserére nincs lehetőség.

Az ajándékutalványok lejárati idejét nem áll módunkban meghosszabbítani.

Nem, a lejárt és fel nem használt utalványok értékét nem áll módunkban visszatéríteni. Az utalvány készpénzre vagy egyéb szolgáltatásra nem váltható át.

Az e-mailes megkeresésekre kollégáink 24 órán belül válaszolnak.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj